KISAH BENAR: Awek Bawah Umur 18 Tahun Ketagih S3ks SeLepas Dirogol

sekadar hiasan

KISAH BENAR: Awek Bawah Umur 18 Tahun Ketagih S3ks SeLepas Dirogol | Siapa perlu dipersalahkan sebenarnya dalam hal begini.

“Saya dipaksa melakukan hubungan s3ks dengannya (kekasih) ketika berusia 13 tahun di dlam semak berhampiran rumah tanpa kerelaan,” demikian pengakuan seorang remaja berusia 17 tahun yg hanya mahu dikenali sebagai Mila, ketika menceritakan titik hitam terjebak dalam kancah s3ks bebas dgn beberapa lelaki.

Noda hitam dlam hidupnya itu akhirnya menyebabkan pelajar di sebuah sekolah di sini ketagihan s3ks & sanggup memperdagangkan tubuh untuk keseronokan & memuaskan nafsu liar, walaupun hakikatnya dia masih di bawah umur. Mila berkata, dia mula melakukan hubungan s3ks dgn kekasihnya yg berusia 20 tahun ketika dia berada di Tingkatan Satu & masih meneruskan hubungan terlarang itu bersama beberapa lelaki sehingga kini, walaupun baru mengenalinya.

Dia yang pernah dibuang sekolah kerna bergaduh dan bercium dgn rakan lelaki di sekolahnya menceritakan, ibu bapanya tidak mengetahui kehidupan hitamnya kerna begitu mempercayainya.

“Saya sangat sedih ketika dia meninggalkan saya di tepi jalan seperti sampah selepas kami melakukan hubungan seks. Ketika itu jam 3 pagi & saya buntu apa patut dilakukan lalu terus menghubungi bapa dan dia mengambil saya. Saya tahu keluarga sangat sedih dengan perangai saya, tapi saya sudah ketagih dan tidak dapat berbuat apa-apa,” katanya tanpa sebarang riak kesal.

Seorang kawan rapat Mila yang mahu dikenali sebagai Zai, 17, berkata, dia turut ketagih seks selepas melalui episod ngeri dirogol orang tidak dikenali ketika berusia 13 tahun dan sehingga kini, dia sering melakukannya dengan rakan serta senior di sekolah.

“Sejak kejadian hitam itu, saya sering keluar dengan beberapa lelaki dan saya sukakan keseronokan keluar malam hingga tidak balik ke rumah untuk menghilangkan kebosanan. Tragedi noda itu berlaku apabila pada satu hari, teman lelaki saya mengajak keluar dan meminta menunggu di wakaf berhampiran rumah.

“Selepas beberapa jam menunggu dia tidak muncul, sehingga tiba-tiba seorang lelaki datang menawarkan untuk menghantar saya pulang, tetapi dia membawa saya ke dalam semak dan melakukan hubungan seks. Selepas itu dia mengajak melakukannya di sebuah pondok pula. Saya hanya mengikut kerana berada dalam keadaan khayal selepas mengambil pil kuda,” katanya.

Zai yang sehingga kini sudah menukar lebih 20 teman lelaki berkata, dia tidak dapat membendung rasa ketagih melakukan hubungan seks dan kerap melakukannya di rumahnya, meskipun ahli keluarga ada di rumah.Seorang lagi rakannya dikenali sebagai Sara, 16, yang turut mengalami ketagihan seks berkata, dia selalu ke Kuantan, Pahang dan tidur di hotel bersama kekasihnya sehingga dia dibuang keluarga yang malu memiliki anak sepertinya.

“Saya selalu makan pil kuda ketika bersamanya dan apabila berjumpa hubungan kami akan diakhiri dengan seks. Pernah saya tidur di rumah kawan dan ponteng sekolah selama dua minggu....

“Saya juga sering dijadikan ‘lauk’ oleh sekumpulan samseng jalanan. Saya dijadikan ‘hadiah’ kepada lebih 20 samseng jalanan yang menang dalam perlumbaan haram,” katanya selamba
1 Komentar untuk "KISAH BENAR: Awek Bawah Umur 18 Tahun Ketagih S3ks SeLepas Dirogol"

Salam Hangat, selamat pagi.
Suka Main Poker Uang Asli Tetapi Kalah Terus?
Ayo Gabung Bersama Kami Di Wayangpoker
MENANG maupun KALAH Tetap mendapatkan Bonus Setiap Hari
Wayangpoker Situs terpercaya yang sudah lama berada diantara kita semua.
Minimal DEPOSIT CUKUP DENGAN Rp,20.000
Minimal WITHDRAW CUMA Rp.40.000
BBM : 2BE326CC
WWW.WAYANGPOKER.POKER

Back To Top