Najib - Checkmate pendedahan terbaru dari Sharifah Sofia Syed Rashid

Malam ini digemparkan status terbaru Sharifah Sofia yang famous pasal MH370 dahulu,sekarang beliau tampil dedahkan rahsia-rahsia yang beliau rasa beliau tahu, admin pun tidak pasti,jika benar,benarlah ia,jika tidak benar makan ia sebagai fitnah.

*admin tidak menghasut sesiapa yang membaca artikal ini dan tidak bertanggungjawab diatas salah faham atau salah guna.

Ini cerita dari Sharifah Sofia Syed Rashid

TAJUK : Tak ada masalah utk kamu blok fb sofia buat kali ke - 15. Ingat dengan cara ini kamu boleh lemahkan semangat sofia !!! Kamu silap !!!!!!

TERKINI: Najib Razak kamu arahkan SKMM utk blok akaun Facebook Sharifah Sofia Syed Rashid. Kenapa kamu begitu takut dan bacul dengan pendedahan demi pendedahan. Jika kamu tak bersalah mengenai penyelewangan dana awam dan duit kerajaan yang berkaitan dengan 1MDB. Kamu tidak perlu panik dan takut. Tindakan kamu ini sangat memalukan dan dianggap bacul dan dayus !!!! Kamu ada Tv1, Tv2, Tv3. Tv7. Tv8, Tv9 dan Astro Awani. Tak cukup dengan itu kamu ada B.Harian, Utusan Malaysia, NSTP, Metro dan sebagainya. Tak cukup kuat lagi ke untuk kamu gunakan !!! Kami rakyat tak ada apa-apa. Saluran kami hanya media di Internet seperti platform facebook untuk kami luahkan perasaan kami, ketidakpuashatian kami terhadap kezaliman dan kekejaman yang kamu telah lakukan sebelum ini dan selepas ini. Bacul !!!!

Kamu peralatkan Bank Negara Malaysia !!! Kamu peralatkan Jabatan Peguam Negara, Kamu peralatan SPRM, Kamu peralatkan PDRM. Habis semua agensi kerajaan kamu rogol dan liwat dengan rakusnya. Kamu guna media-media elektronik dan media cetek utk selamatkan kedudukan kamu sebagai Perdana Menteri Malaysia.

Kamu menindas rakyat dengan memperkenalkan GST, Harga minyak naik, tol naik, barang semua naik. Apa citer semua ini !!!! Kamu pernah buat pengumuman secara terbuka di media-media disaksikan berjuta rakyat Malaysia yang kamu tidak akan naikkan harga minyak walaupun harga minyak dunia naik. Kamu banyak berbohong. Kamu punya lidah berbelit-belit mengalahkan ular. kamu manusia munafiq. Tunggulah rakyat Malaysia akan bangkit selepas ini untuk tumbangkan regim yang zalim lagi jahat !!!!
Ingat malam ini malam ke - 21 Ramadhan, Seluruh umat Islam bukan saja di Malaysia malah sofia dimaklumkan 1 dunia umat Islam hari ini akan berdoa pada Allah s.w.t di atas segala kezaliman, kejahatan dan apa jua penindasan yang telah kamu buat. Kami akan buat setiap malam solat hajat dan berdoa utk pemimpin yg zalim seperti doa yang diajar oleh Baginda Rasulullah s.a.w. Kamu tunggulah.
Laknat Allah akan sampai kepada kamu dan Datin Seri Rosmah Mansor
‪#‎RakyatMalaysiaBangkitLawanKezaliman‬
‪#‎SelamatkanMalaysia‬
‪#‎JahanamUMNOdanBN‬
‪#‎TangkapdanDakwNajibdanRosmah‬
feeling confident.

Bukti yang terdapat dalam komen FB beliau anda boleh ke page Sharifah Sofia Syed Rashid II
untuk baca lagi komen-komen pedassumber

 
0 Komentar untuk "Najib - Checkmate pendedahan terbaru dari Sharifah Sofia Syed Rashid"

Back To Top