Gambar Mengejutkan!! Budak Lelaki Ramas P@yud@r@ Member Perempuan

 Gambar Mengejutkan!! Budak Lelaki Ramas P@yud@r@ Member Perempuan | Budak-budak zaman sekarang semua sudah pandai,tak payah nak ajar,belajar sendiri jer dengan cepat pula tu..
Jakarta – Indonesia digemparkan dengan tersiarnya gambar budak lelaki yg masih bersekolah rendah telah mengambil beberapa keping gambar aksi memegang payudara kawan2 perempuan yg sebaya dengannya sambil ketawa.
Foto ini agak viral di media sosial sehinggakan pakar pendidikan dan psikologi anak asal Jakarta, turut mengemaskini status “Facebook” beliau sambil membahaskan isu yang cukup memalukan tersebut.
Dalam artikelnya, yag diterbitkan di Facebook pada 29 Jun 2015, Ayah Edy menulis :
Saat ini sedang beredar ramai di sosial media foto anak perempuan yang payudaranya sedang di pengang-pegang oleh anak laki-laki sebayanya yang kira-kira usianya baru SD.
Foto tersebut mungkin hanya salah satu dari foto yang mendedahkan aktiviti berbaur seks kanak-kanak bawah umur ini. Ibubapa perlu memantau perkara ini dengan ketat memandangkan dalam arus kebebasan maklumat media sosial maka kanak-kanak berkemungkinan tinggi terdedah kepada bahan-bahan pornografi di awal usia lagi.
0 Komentar untuk "Gambar Mengejutkan!! Budak Lelaki Ramas P@yud@r@ Member Perempuan "

Back To Top