Wowowow Guru lelaki maut, tak kuat digoyang wanita berbadan gempal dari atas

Wowowow Guru lelaki maut, tak kuat digoyang wanita berbadan gempal dari atas | Jawa tengah: Seorang lelaki yang merupakan guru sekolah menengah Joko 40 ditemukan maut dlm sebuah bilik hotel di duga mengalami serangan jantung ketika melakukan hubungan intim dgan seorang wanita.

-Jenazah mangsa ditemukan pertama kali oleh saksi (petugas hotel) ayu pada minggu kelmarin.
-Menurut ayu lelaki itu memboking bilik sekitar jam 10 malam,sejam selepas itu dilihat seorang wanita panggilan masuk kebilik berkenan.
-Selepas dua jam,Petugas hotel mendengar jeritan minta tolong wanita itu,keadaan menjadi kecoh apabila didapati joko sudah meninggal dunia dalam keadaan terlentang dalam bilik.
-Pihak hotel kemudian memaklumkan kejadian kepada pihak polis.siasatan awal ditempat kejadian mendapati bungkus obat kuat serta rokok berdekatan dengan katil
-Sementara itu menurut keterangan wanita panggilan itu mengatakan mangsa mengalami kekejangan ketika posisi wanita itu dari bagian atas manakala mangsa di bagian bawah.
-Saya pikir dia menikmatinya,oleh sebab itu saya lanjutkan menekan dari atas,kata wanita berbadan gempal itu.
-Bagaimana pun jenazah sudah diserahkan kepada ahli keluarga,kejadian dilaporkan oleh kepolisian Jogonalan AKP Ngadino,isnin (8/5).
0 Komentar untuk "Wowowow Guru lelaki maut, tak kuat digoyang wanita berbadan gempal dari atas"

Back To Top