Akhirnya Gambar Ibu kandung & teman lelaki durjana tersebar, Pandai-pandai Tupai Melompat Akhirnya Jatuh Ke Tanah Jua..

Akhirnya Gambar Ibu kandung & teman lelaki durjana tersebar, Pandai-pandai Tupai Melompat Akhirnya Jatuh Ke Tanah Jua.. | Kanak kanak parah didera ibu kandung & teman lelaki|Budak Alami Pendarahan Kemaluan Akibat Didera Ibu Kandung & Teman Lelaki|Seorang kanak-kanak berusia 4 tahun cedera di dahi dan lebam di seluruh badan termasuk kemaluannya, dipercayai didera oleh ibu kandung dan teman lelakinya.

Menurut Dhia Syeeraz yang memuat naik gambar dan pendedahan itu berkata, mangsa didera oleh ibu dan teman lelakinya yang dipercayai dilakukan dibawah pengaruh dadah.
Mangsa cedera dan lebam di seluruh badan sehingga menerima belasan jahitan di bahagian dahi, pendarahan di kemaluan dan disyaki terkena jangkitan kuman di hati.


Bapa mangsa yang terkejut mendapati keadaan anaknya itu, telah membuat laporan polis semasa di hospital. Namun dilaporkan telah ditolak.
Justeru, Dhia meminta orang ramai membantu mengesan dua suspek terbabit agar dapat dihadap ke muka pengadilan.
Difahamkan mangsa kini masih berada di hospital untuk menerima rawatan susulan.
0 Komentar untuk "Akhirnya Gambar Ibu kandung & teman lelaki durjana tersebar, Pandai-pandai Tupai Melompat Akhirnya Jatuh Ke Tanah Jua.."

Back To Top