Video Terkini Arwah Mangsa Rogol Rasuk Ahli Keluarga Dedah Pembunuhan Kejam

Video Terkini Arwah Mangsa Rogol Rasuk Ahli Keluarga Dedah Pembunuhan Kejam | Pengadilan cirebon indonesia hari ini 22.05.menggelar pembicaraan kes pembunuhan vina dan eki sepasang kekasih yang pada awalnya di sebut sebagai mangsa kemalangan jalan raya yg belaku pada sabtu 27 sep 2016 lalu...-Namun selepas siasatan di jalankan,terdapat sejumlah pakta yang bercanggah.dan mendapati kedua mangsa sebenarnya di bunuh dengan sadis oleh sekumpulan gank motor Moonraker yang berjumlah 12 orang.

-Hal itu diperkuat dengan sebuah video,dimana dikatakan seorang wanita di rasuk oleh arwah vina dan mendedahkan kejadian sebenar.(video dibawah)

-Pembunuhan bermula saat kedua mangsa melintas di hadapan sekolah menengah di tanjung cirebon.sepasang kekasih itu kemudian di baling dengan batu oleh kumpulan berkenan.
Para suspek kemudian mengejar mangsa hingga akhirnya kedua pasangan itu jatuh.setiba di lokasi kejadian kedua pasangan itu kemudian di pukul menggunakan broti dan buluh hingga mematahkan beberapa bagian tubuh mereka.

-lebih sadis apabila Vina di rogol di hadapan kekasihnya itu sebelum diseret ke kawasan sunyi dibunuh dengan kejam hingga mayat mereka di temukan pada keesokan harinya.


0 Komentar untuk "Video Terkini Arwah Mangsa Rogol Rasuk Ahli Keluarga Dedah Pembunuhan Kejam"

Back To Top