Astagfirullah !! Budak 12 Tahun Lahirkan Zuriat Bapa Kandung Sendiri,Sanggup Kau Guna Anak Sendiri! B0D0h!! Berkecai impiannya ingin menjadi guru Tahu Tak!!

Astagfirullah !! Budak 12 Tahun Lahirkan Zuriat Bapa Kandung Sendiri, Dunia Akhir Zaman, Berkecai impiannya ingin menjadi guru | Dunia seolah tiada makna lagi bagi Bunga 12,apabila impiannya ingin menjadi guru hancur akibat kelakuan jijik bapa kandungnya sendiri Zulkarnain (Zul) 33.Astagfirullah !! Budak 12 Tahun Lahirkan Zuriat Bapa Kandung Sendiri,Sanggup Kau Guna Anak Sendiri! B0D0h!! Berkecai impiannya ingin menjadi guru Tahu Tak!!
-Tiada siapa yang dapat membayangkan penderitaan kanak-kanak yang seharusnya duduk dibangku sekolah ini,kini dirinya terpaksa berbaring di hospital kerana sudah melahirkan anak dari bapa kandungnya itu.

-Ketika pemberita menemui bunga di hospital Balitung di desa Nibung bunga di lihat duduk dengan pandangan kosong  bigung atas kedatangan awak media.
-Ada rasa haru dan iba melihat bunga yang didampingi ibunya kerana pihak perlindungan kanak-kanak daerah itu tidak mengetahui kejadian sejak awal lagi.
-Sepatah demi sepatah bungan menceritakan kejadian yang menimpanya itu.
-Seperti dikutip dari sumber,kejadian bermula pada penghujung september tahun lalu dimana bunga di rogol dan dipaksa oleh ayah kandungnya sendiri melakukan hubungan intim ketika ibunya tiada.
-Bahkan perlakuan jijik itu di lakukan beberapa kali terhadap bunga,bunga berkata dia di ugut akan dibunuh  jika menceritakan kejadian itu kepada orang lain termasuk ibunya.
-Selang beberapa bulan,bunga disahkan mengandung.sejak itu bunga di kurung di dalam rumah dan tidak dibenarkan pergi kesekolah.
-Ibunya tidak dapat berbuat banyak kerana ibu bunga juga turut di ugut akan membunuh bunga dan anak perempuan kedua mereka yang berusia 4 tahun jika hal itu di ceritakan kepada orang lain.
-Apa yang lebih menyedihkan adalah, Zul merupakan seorang guru agama yang di pandang tinggi di kampung mereka.warga sekitar cukup terkejut dengan kejadian tersebut.
-Bak kata orang “sepandai padai tupai melompat akhirnya jatuh juga” Temberang selama berbulan bulan akhirnya tercium oleh jiran mereka sendiri yang mendengar tangisan bayi dalam rumah  zul,memandangkan isteri zul tidak mengandung, jiran yang sejak awal menaruh rasa curiga terus memaklumkan kejadian kepada ketua kampung.
-Sejak daripada itu,temberang Zul akhirnya terbongkar dan hampir menjadi mangsa keganasan orang kampung tersebut
-Bagaimanapun menurut sumber zul semalam dihadapkan di mahkamah balitung dan dijatuhui hukuman penjara selama 9 tahun.
-Sejurus itu datuk bandar Bangka balitung Sapta Qadria Muahfi Sh mengajukan banding kepada penuntut hakim agar menghukum Zul lebih daripada itu kerana tidak setimpal dengan pnderitaan yang di hadapi bunga.
0 Komentar untuk "Astagfirullah !! Budak 12 Tahun Lahirkan Zuriat Bapa Kandung Sendiri,Sanggup Kau Guna Anak Sendiri! B0D0h!! Berkecai impiannya ingin menjadi guru Tahu Tak!!"

Back To Top