MASYAALLAH!! DUNIA DIAMBANG KIAMAT!! Perkahwinan Sejenis Lelaki Ini Akhirnya Direstui Keluarga, Keluarga Apalah Sanggup Benarkan, Jijik Aku tengok!


Menurut Ar Buribun, selepas perkenalan mereka selama 4 tahun itu dia telah membuat keputusan untuk berkahwin sesama jantina dengan isterinya itu Trarapet Sansai, pada mulanya dia begitu takut untuk menyuarakan hasratnya itu kepada kedua ibu bapanya, katanya.
Namun, dia tidak menyangka yang kedua ibu bapanya akhirnya bersetuju walaupun pada mulanya membantah dan menyuruh beliau berkahwin dengan seorang wanita.
Kata Ar Buribun lagi, dia telah menemui cinta sejatinya dan berjanji akan hidup bahagia bersama isterinya sehingga ke akhir usia.
Kisah dan rakaman video perkahwinan kedua pengantin ini jadi tular di media sosial Thailand dan Malaysia, rata-rata netizen turut mengecam tindakan mereka, malah ada yang memaki dan mengeji keduanya.
0 Komentar untuk "MASYAALLAH!! DUNIA DIAMBANG KIAMAT!! Perkahwinan Sejenis Lelaki Ini Akhirnya Direstui Keluarga, Keluarga Apalah Sanggup Benarkan, Jijik Aku tengok!"

Back To Top