PECAH RAHSIA -Rupanya Ada Skandal Punca Pegawai Polis Tembak Mati Isteri Tapi Dalam Rekod Polis Si Mati Bukan Isterinya, Pelik...

PECAH RAHSIA -Rupanya Ada Skandal Punca Pegawai Polis Tembak Mati Isteri Tapi Dalam Rekod Polis Si Mati Bukan Isterinya, Pelik... | Susulan kes seorang anggota polis berpangkat Inspektor yang menembak mati isterinya di Kampung Kakai, Serian, Sarawak, pada jam 3.15 petang semalam telah ditahan oleh polis di pasar raya di Matang Jaya, Matang, Kuching, Sarawak semalam.
Mangsa yang dikenali sebagai Siti Nadirah Abdullah (Christie) berusia 33 tahun ditemui terbaring oleh seorang ahli keluarganya di dalam rumah.Selepas menembak isteri yang sebenarnya tengah mengadung dua bulan, suspek yang merupakan Ketua Polis Balai Belaga, Sarawak itu terus melarikan diri dengan kereta jenis Proton Saga bersama pistol yang digunakan untuk menembak isterinya itu.

artikel berkaitan :

30 GAMBAR - DUNIA AKHIR ZAMAN ! FOTO Artis Di ABPBH30 Yg Tak PATUT ! WOW Owner Produk Gedik Pun Ada.. MASYAALLAH !

Setelah Video Seksanya Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH 3.0) Tersebar Akhirnya Izara Aishah Berlaku Jujur Dedahkan Cerita Sebenar Mengenai Video YanG Tersebar !!

Kerna Tak Nak Berpisah, 5 Beradik Sanggup Kongsi Satu Isteri, Bagaimana Cara Mereka Melakukan Perkongsian Hubungan Tutttt Di Waktu Malam, Kini Mereka Dedahkan !!Dalam rekod polis pula, mangsa tiada dalam rekod sebagai isteri suspek & dalam siasatan polis, mangsa hanyalah disahkan sebagai teman wanita sahaja.

Menurut sumber yang kami perolehi, mangsa adalah isteri ketiga & punca pegawai polis menembak isterinya kerana cemburu isterinya yg mempunyai skandal dgn salah seorang ahli perniagaan berbangsa Cina.

Ibu mangsa berusia 62 tahun yang enggan dikenali berkata, sebelum kejadian dia sedang menonton televisyen di ruang tamu & nampak menantunya tiba-tiba pulang ke rumah terus masuk ke dalam bilik.

“Tidak berapa lama kemudian saya terdengar bunyi 2 das tembakan dari dalam bilik itu & menantu saya pula keluar lalu melarikan diri menggunakan keretanya.

“Saya terus menerpa masuk ke dalam bilik dan terkejut apabila melihat Siti Nadirah sudah terbaring di atas katil dengan kesan darah di kepala dan leher kirinya,” katanya ketika ditemui Utusan Malaysia di Rumah Mayat Hospital Serian hari ini.

Mengulas lanjut, katanya, anak­nya yang tinggal di Belaga & suspek berada di sini kira-kira seminggu disebabkan menantunya dikatakan berkursus di Kuching.
0 Komentar untuk "PECAH RAHSIA -Rupanya Ada Skandal Punca Pegawai Polis Tembak Mati Isteri Tapi Dalam Rekod Polis Si Mati Bukan Isterinya, Pelik..."

Back To Top