TERKINI : Pelajar tahfiz cedera tulang rusuk dan lengan selepas dipukul teruk warden asrama sekolah berkenaan minggu lalu

TERKINI : Pelajar tahfiz cedera tulang rusuk dan lengan selepas dipukul teruk warden asrama sekolah berkenaan minggu lalu| Kuala Lumpur: Seorang pelajar tingkatan satu sebuah sekolah tahfiz di Shah Alam, Selangor, cedera tulang rusuk dan lengan selepas dipukul teruk warden asrama sekolah berkenaan minggu lalu.

-Kejadian didakwa berlaku jam 5 petang, 10 Mei lalu, ketika mangsa dipanggil untuk berjumpa warden yang juga ustaz di sekolah tahfiz itu.
Warden terbabit dikatakan bertanyakan pelbagai soalan peribadi, namun mangsa menafikannya tuduhan itu.
-Akibatnya mangsa mendakwa dipukul warden terbabit menggunakan rotan selain turut ditumbuk pada tulang rusuk hingga bengkak.
-Mangsa yang kesakitan segera menghubungi bapanya sebelum dibawa ke klinik berhampiran untuk mendapatkan rawatan selain membuat laporan di Balai Polis Seksyen 9, Shah Alam, keesokan harinya.
0 Komentar untuk "TERKINI : Pelajar tahfiz cedera tulang rusuk dan lengan selepas dipukul teruk warden asrama sekolah berkenaan minggu lalu"

Back To Top