Terdesak untuk mendapatkan bantuan dengan meraih simpati ramai, Ibu Tampil Perjelaskan Isu Pendarahan Anak

Terdesak untuk mendapatkan bantuan dengan meraih simpati ramai, Ibu Tampil Perjelaskan Isu Pendarahan Anak | Terdesak untuk mendapatkan bantuan dengan meraih simpati ramai, seorang ibu dipercayai sanggup meletakkan bahan pewarna pada bayinya untuk kelihatan seperti mengalami pendarahan teruk.


artikel berkaitan :

Viral Cerita Sebenar Kes Budak Alami Pendarahan Teruk


Itu dakwaan yang dilemparkan terhadap seorang pemilik laman sosial Facebook, Nurin Diana selepas memuat naik sebuah status bersama gambar dan video anaknya yang mengalami pendarahan.
Perkara itu menjadi tular di laman sosial selepas gambar dan videonya itu dimuatnaik ke laman sosialnya dan mendapat lebih 17,000 perkongsian setakat ini.

Ia mengundang pelbagai reaksi daripada netizen yang kebanyakannya bersimpati dengan nasib bayi itu.

Tidak kurang juga mendakwa wanita berkenaan sengaja meletakkan bahan pewarna pada wajah anaknya bertujuan untuk meraih simpati dan mendapatkan bantuan secara mudah.
Terkini, wanita berkenaan dilihat telah memuat naik laporan polis yang dibuat di Balai Polis Kota Tinggi, Johor lantaran tuduhan yang dikenakan terhadapnya.

artikel berkaitan :

30 GAMBAR - DUNIA AKHIR ZAMAN ! FOTO Artis Di ABPBH30 Yg Tak PATUT ! WOW Owner Produk Gedik Pun Ada.. MASYAALLAH !

Setelah Video Seksanya Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH 3.0) Tersebar Akhirnya Izara Aishah Berlaku Jujur Dedahkan Cerita Sebenar Mengenai Video YanG Tersebar !!

Kerna Tak Nak Berpisah, 5 Beradik Sanggup Kongsi Satu Isteri, Bagaimana Cara Mereka Melakukan Perkongsian Hubungan Tutttt Di Waktu Malam, Kini Mereka Dedahkan !!Luahan Nurin Diana.


Dalam sebuah perbincangan atas tuduhan yang dilemparkan padanya oleh natizen beliau memaklumkan dakwaan itu adalah tidak benar,dan tujuan beliau memuat naik status itu adalah mencari penawar untuk anaknya yang sakit.
Bagaimana pun pemberita cuba mendapatkan kenyataan dari Ketua Polis Daerah Kota Tinggi berhubung perkara ini, Rabu.
Lawatan

0 Komentar untuk "Terdesak untuk mendapatkan bantuan dengan meraih simpati ramai, Ibu Tampil Perjelaskan Isu Pendarahan Anak"

Back To Top