Seram dan Mengerikan - Budak 7 tahun didera sampai mati sebelum mayatnya dihidang pada babi

Seram dan Mengerikan - Budak 7 tahun didera sampai mati sebelum mayatnya dihidang pada babi | Bapa kepada seorang kanak-kanak berusia 7 tahun dijatuhkan hukuman penjara minimum 25 tahun selepas mengaku bersalah mendera dan membunuh anaknya, pada 2015, lapor Daily Mail.

Budak 7 tahun didera sampai mati sebelum mayatnya dihidang pada babi

-Michael Jones, 46, mengaku mendera dan membunuh anaknya, Adrian Jones, 7, di Mahkamah Bandar Kansas semalam.
-Isterinya, Heather, 31, juga telah menerima hukuman yang sama dan sedang menjalani hukuman itu di sebuah penjara di Topeka.
-Menurut Daily Mail, sebulan sebelum kejadian, Adrian dikurung dalam bilik mandi, dipaksa berdiri berjam-jam lamanya dalam kolam dengan paras air di lehernya, diikat, dibiar kelaparan dan dipukul.
Adrian dipaksa berdiri tegak dengan depan dan belakang badannya diletakkan papan pemotong sayur
-Ibu tirinya kerap menggelarnya “budak itu” berbanding memanggilnya dengan nama yang diberikan, sementara itu dia dan bapa Adrian lebih mengutamakan lima anak mereka yang lain berbanding Adrian yang seringkali diberi layanan buruk.


-Pasangan itu juga tergamak memotong mayat mangsa dan menghidangkannya kepada babi perliharaan mereka bagi melupuskan mayat mangsa.
-Kedua-dua tertuduh mengambil keputusan untuk mengaku bersalah kerana tidak mahu memanjangkan tempoh perbicaraan kes berkenaan.

-Sementara itu, bapa saudara tertuduh, Willie Flowers, 58, yang tinggal bersama dengan keluarga itu menyaksikan segala kejadian itu dan mampu menyelamatkan mangsa. Namun Flowers memilih untuk berdiam diri dari melaporkan kejadian itu kepada pihak berkuasa. Malah Flowers pernah menonton beberapa rakaman video yang menunjukkan Adrian didera pasangan berkenaan.
-Bagaimanapun, Flowers tidak dikenakan sebarang tindakan di bawah undang-undang Kansas dan beliau meminta pihak media tidak menganggu privasinya.
-Michael dan Dainna berpisah selepas bekas isterinya itu mengetahui Michael mempunyai hubungan sulit dengan Heather. Perpisahan itu juga menyebabkan hak penjagaan pada ketiga-tiga anaknya itu diberikan kepada Michael.
Pemeriksaan yang dilakukan pada komputer pasangan itu juga mendapati mereka pernah membeli blanket wrap dan Humane Jacket yang dipercayai mahu dipakaikan pada mangsa.thereporter
0 Komentar untuk "Seram dan Mengerikan - Budak 7 tahun didera sampai mati sebelum mayatnya dihidang pada babi"

Back To Top