Polis cekup seorang peniaga, 40-an dipercayai menjalinkan hubungan terlarang bersama anak tirinya di sebuah rumah di Bandar Baru Nilai, di sini, semalam


Nilai: Polis cekup seorang peniaga, 40-an dipercayai menjalinkan hubungan terlarang bersama anak tirinya di sebuah rumah di Bandar Baru Nilai, di sini, semalam.

"Maafkan Saya Emak, SEDAP Sangat MAIN dengan Ayah Sampai Lupa Emak Tengah Rakam Video "

"Maafkan Saya Emak, SEDAP Sangat MAIN dengan Ayah Sampai Lupa Emak Tengah Rakam Video "ARTIKEL MENARIK: 

TOLONG BANG...SAKIT..SUAMI BUAT SAMPAI ISTERI TAK BERNYAWA PADA MALAM ITU, AKHIRNYA SUAMI MENYESAL DAN TERDUDK BILA TERBACA DIARI SI ISTERINYAKetua Polis Daerah Nilai, Superintendan Zaldino Zaludin berkata, penahanan susulan laporan dibuat isteri suspek, 40 yang mengetahui anak kandungnya berusia 20 tahun melakukan perbuatan itu.
Katanya, pada petang semalam, wanita itu menjumpai kad memori milik suaminya dalam sebuah beg yg diletakkan atas meja...

"Sebaik memasang kad memori berkenaan, wanita itu terkejut menjumpai video menampakkan suaminya melakukan hubungan seks dengan anak perempuannya," katanya.
Beliau berkata, kes disiasat mengikut Seksyen 376B Kanun Keseksaan kerana sumbang mahram...
0 Komentar untuk "Polis cekup seorang peniaga, 40-an dipercayai menjalinkan hubungan terlarang bersama anak tirinya di sebuah rumah di Bandar Baru Nilai, di sini, semalam"

Back To Top