Terkini - Wajah ibu tiri kejam telah didedahkan oleh ibu saudara sendiri

Susulan kes penderaan yg berlaku pada seorang kanak2 perempuan berusia 5 tahun oleh ibu tirinya, gambar2 ibu tiri & gambar kecederaan mangsa tanpa ditapis tersebar di laman sosial.

Gambar2 yg dimuat naik oleh Sheila Khan itu tlah dikongsi ramai pengguna Facebook & mencetuskan kemarahan orang ramai yg berang dengan tindakan ibu tiri mangsa.

Dibawah ini adalah Facebook ibu tiri kepada kanak-kanak tersebut, malangnya bangsat ini telah deactivate Facebooknya.

Baca luahan sedih Sheila Khan di bawah:

    "Baby Zara, I can't believe this happen to you sayang. Umur baru lima tahun dan terpaksa lalui saat-saat yang sangat sukar dipukul ibu tiri separuh mati sehingga patah tulang belakang. Patah tulang rusuk dan bahagian-bahagian badan lain. Retak hampir 10 bahagian di badan. Kepala pecah akibat hantukan kuat di dinding. Dahi dihentak ke lantai. Tak diberi makan sehingga 0 protein dalam badan.

    "Allah, please be nice to her. Dia dah sakit terlalu lama sendirian tanpa kami tahu. Dia yang menanggung setiap kesakitan dan kami hanya mampu berdoa. Jauhilah segala duka di matanya.

    "Ya Allah, pulihkan semangatnya, kuatkan jiwannya. Ya Allah, jika ada keajaiban, pindahkanlah deritanya kepada ku. Ya Allah, pasti ada hikmah di setiap kejadian. Berikanlah balasan yang setimpal kepada yang melakukan.

    "Zahara sayang, be strong Yaya. Mama Yaya and family semua hari-hari doakan Yaya cepat sembuh," katanya.

Gambar kecederaan mangsa yang sedang menerima rawatan di HRPZ II:

0 Komentar untuk "Terkini - Wajah ibu tiri kejam telah didedahkan oleh ibu saudara sendiri"

Back To Top