Cerita Benar - Nurul Idayu Seorang Janda Cantik Yang Kehausan


Cerita Benar -  Nurul Idayu Seorang Janda Cantik Yang Kehausan | cerita ini cerita benar tiada yang lain selain benar belaka... Entah mana silapnya janda ini menonjolkan diri bahawa dia terlalu kehausan...

Nurul Idayu adalah seorang wanita cantik berusia 26 tahun yg tinggal di sebuah kampung di negeri Pahang. Mungkin sudah jodoh dia, Nurul Idayu tlah dikahwinkan dgn seorang lelaki kaya berusia 74 tahun semasa usianya baru 22 tahun. Malah, agak malang bagi dia apabila dia tidak dapat menamatkan pengajiannya di peringkat universiti dlam bidang Nursing kerna perkahwinannya itu. Tapi tak pe lah, sebab suaminya, Dato' Majid itu orangnya sangat kaya & walau pun dalam usianya yang agak lanjut itu, dia masih power ...

Namun, nasib Nurul Idayu bertukar malang apabila pada suatu hari, Dato' Majid terkena serangan sakit jantung yang sanat serius sehingga beliau terpaksa dikejarkan ke hospital berdekatan. Akibat serangan yang terlalu kuat itu, Dato' majid telah menghembuskan nafasnya yang terakhir di hospital yang berdekatan itu. Maka, mulai saat itu, jadilah Nurul Idayu itu seorang janda muda.Sejak kematian suaminya, dia sentiasa diusik oleh jejaka-jejaka kampung yang sudah lama memendam rasa kepadanya. Ye lah... Nurul Idayu tue dah laa muda dan hot, Kaya pulak tue...

Namun begitu, Nurul Idayu tidak pernah melayan karenah pemuda-pemuda kampung tersebut, kerana hatinya masih lagi merindui arwah suaminya.Walaupun, hatinya berasa sepi ketika waktu ini. Lebih-lebih lagi di waktu malam. Rasa sepi hatinya tiada siapa yang tahu.

Sehingga pada suatu hari....

Pada satu malam, kira-kira pukul 2 pagi, hujan lebat membasahi bumi dan dingin sekali. Beliau bangun dari katilnya, walaupun sejuk tetapi badannya terasa panas.Tekaknya terasa haus. Beliau terasa begitu dahaga sekali. Beliau bangun dan keluar dari bilik menuju ke dapur.

Sampai saja di dapur, beliau terus membuka peti ais dan mengambil sebotol air sejuk. Beliau tuang kedalam cawan dan meminumya.

Setelah meminum air tersebut, beliau kembali kedalam bilik dan menyambung tidur semula.

Sekian. Terima Kasih.

Itulah kisah seorang janda yang dahaga.

sumber:idasyuhada.blogspot.com

1 Komentar untuk "Cerita Benar - Nurul Idayu Seorang Janda Cantik Yang Kehausan "

👉 *JADIKAN DIRI ANDA SEORANG PERKASA DI RANJANG DAN MENJADI KEBANGGAAN SI ISTERI*
- Mahu kah anda bertahan lama apabila bersama isteri.
-Mahukah anda melihat isteri mencapai 3 atau 4 kali klimak setiap kali anda mendatanginya.
-Mahukah dilihat hero di mata isteri.
-Yang penting ego seorang lelaki terpelihara.

💪💪 *TANPA UBAT MAKAN ATAU SAPU*
Anggota anda yang satu itu juga bolih di arah suruh utk kerja2.. spt menyuruh anggota badan lain spt kaki berlari, tangan mengangkat barang, mata melihat apa shj yg anda mahu lihat..
👉 *APAKAH ADA CARA???*
Ada!!!
--Belajarlah bagaimana anda jga bolih menyuruh hati2 anda utk hal2 lain.
-Ilmu bagaimana faktor hati mempengaruhi semua jasad anda utk apa jga tujuan.
👉 *NIKMAT YANG TERBESAR DALAM HIDUP*
Tak berguna kalau anda jutawan, hidup mewah rumah besar dn kereta paling mahal dn laju klau bermain dengan isteri tk bolih lama.
Anu besar panjang tapi tk tahan lama ajak bermain pun tk berguna, lebih baik kecil pendek kalau lama bertahan.. klau besar, panjang dn bertahan lama??? Perghhh!!! Itu yg istri suka tu..

👉 *MARI SAYA AJARKAN*
- Belajar cuma sekali utk anda pakai dn amal guna utk se umur hidup anda, ia kekal dlm hidup anda selagi hayat anda masih ada.

👉 *KALAULAH UNDANG2 MEMBENARKAN* Akan saya tunjuk demo dgn berapa pun wanita!!!

👉 *TUTORIAL SECARA HADIR* bukan secara ebook..


*Whatsapp* shj dulu
013 6557445/018 2842548 *Raja Bersetubuh*

Back To Top