Gosip Panas!! Zulin Aziz Difitnah gun@ Bomoh Untuk Memikat Ariz Forteen bukan Sixteen

Kenal tak Ariz budak comel dalam kumpulan forteen? ni kisah dia...Hubungan rapat antara Zulin Aziz dan Ariz Forteen nampaknya membuatkan seorang individu merasa cemburu dgn kemesraan mereka & telah memfitnah Zulin menggunakan khidmat bomoh hanya utuk mendapatkan cinta Ariz.

Sudah tidak tahan lagi dicaci & difitnah sehingga beberapa kali, Zulin telah bertindak untuk mendedahkan individu di yang melemparkan tuduhan tidak benar itu kepada dirinya.Saya cuba untuk tidak memperbesarkan isu ini tetapi sampai menuduh saya menggunakan khidmat bomoh untuk mendapatkan cinta lelaki… bagi saya itu melampau dan mampu menjatuhkan maruah saya.
Atas sebab itu juga saya bertindak mendedahkan individu berkenaan di Instagram saya agar dia dapat menghentikan perbuatan tersebut.
Motif individu yang dikenali sebagai @sitifatimahlufias88 mendakwa beliau menggnakan ilmu hitam adalah kerana tidak suka keakraban yang terjalin bersama Ariz dan ingin membuatkan mereka berdua bermusuhan. Malah, wanita tersebut bukan sahaja mengganggu Zulin seorang tetapi Ariz juga mengalami perkara yang sama.
Saya tidak tahu wanita berkenaan ada masalah mental atau dia sekadar suka-suka menganggu dan menuduh saya tetapi ia semakin tidak terkawal. Malah Ariz sendiri yang memaklumkan kepada saya tentang tuduhan terbaharu yang mengatakan saya menggunakan ilmu hitam.
Pada masa yang sama Zulin berkata hubungan beliau dan Ariz tidak lebih daripada seorang kawan dan berharap peminat Ariz tidak terlalu fanatik sehingga ingin mejatuhkan maruah orang lain dan melemparkan pelbagai tuduhan tidak masuk akal.

Sesetengah peminat artis ini, kadang-kala mereka terlalu fanatik dan menganggap seseorang artis itu milik mereka sahaja. Lagi-lagi sejak wujudnya media sosial, macam-macam lah mereka akan kata tentang artis baik perkara baik ataupn buruk.
Sumber Berita: mStar Online
0 Komentar untuk "Gosip Panas!! Zulin Aziz Difitnah gun@ Bomoh Untuk Memikat Ariz Forteen bukan Sixteen"

Back To Top