Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan

loading...
gambar hiasan

Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan | Gani main futsal malm tu dengan kekangkawan dialah,time main dia terkena rembat kencang dgn pihak lawan..tepat pada zakar dia bukan zakaria ya....senak tak ingat,memandangkan sakit & senak yang amat sangat die alami..dia pon amik keputusan buat medical check up pada keesokkan ari nyea..zakar gani membengkak La kaw-kaw punya,udah di biar nye semalaman..esok,smpai nye di kLinik..maka berdialog la Gani dgn si doktor..doktor Ain,doktor pompuan beb,HOT pLak tu..

Dr. Ain : Ye, Encik Gani..knape ye encik?

Gani : (dgn perasaan & muke maLu) ..err..err..ermm.. anu sy kene bola smlm doc..men futsaL,opponent sy rembat..kaut ooo..senak sgt2 ni,skt gile..

Dr. Ain : Ouh..yeke? ermm.. nk kene tgok tmpt g cedera tu,for check up..ermm..bole tanggalkan seluar?

Gani : aisey..malu la doc.. x de care lain ke?

Dr. Ain : nope,there's no other way..x pe,u jgn risau..i be gentle..sy pon dah biase dgn perkara ni..

Gani : Ok.. (Gani pon pejam mate sambil melondehkan seluar die beserta boxer..maka mcm spring la keluar nye 'bende' tu..)

Dr. Ani : Ouh..gosh.. bengkak yg teruk.. besar sungguh!!

Gani : yeke doc? sy pon x penah tgok besar gini sebelom ni..

Dr. Ani : sy check kejap ye,kalo sakit..ckp..(doktor Ani,memegang zakar gani & mengurut nye)

Tibe2 Gani mencelah..

Gani : Doc..x payah la bagi obat..biar je la..

Dr. Ani : why?

Gani : Sebelom ni sy carik jugak zakar sy ni,tp x jmpe la..dah bengkak ni la baru nmpk..

Dr. Ani : What? erghh~ (pengsan) 

loading...
0 Komentar untuk "Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan"

Back To Top
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close