Gambar-Gambar Remaja Tidak sepatutnya Upload di media SosialGambar-Gambar Remaja Tidak sepatutnya Upload di media Sosial
| Kalau dilihat dari gambar-gambar ini, memang sudah cukup menggambarkan bahawa remaja masa kini yg lebih berani menunjukkan perlakuan tidak senonoh kpd orang ramai terutama sekali apabila mereka memuatnaik gambr di dalam laman sosial.

Seperti yg kita tahu rata-rata penduduk Di Malaysia ini mempunyai akaun laman sosial, dengan sekali tekan sahaja semua gambar tadi boleh tersebar. Semuanya hanya di hujung jari.

Bukan nak mengaibkan atau memalukan sesiapa tetapi utuk peringatan semua pihak terutama remaja kerna perkara ini tidak dipandang dgn lebih serius. Kebanyakkan orang akan berkata "biarlah, dosa masing-masing tanggung" tetapi harus diingat gejala ini boleh merebak dan mungkin akan terkena tempias saudara mara, adik - beradik, anak kita nanti jika tidak dicegah dari sekarang walaupun gejala ini sekarang ini boleh dikategorikan tahap bahaya.

Cuba kita lihat dan nilai mana letaknya moral & persaan malu remaja sekarang ini. Adakah didikan agama yang diajar di sekolah mahupun di rumah tidak cukup? Ataupun undang-undang baru yg lebih ketat perlu diperkenalkan.

Dibawah ini beberapa keping gambar remaja yang berkelakuan tidak senonoh yang di muatnaik denga rasa bangga dalam laman sosial masing-masing.


0 Komentar untuk "Gambar-Gambar Remaja Tidak sepatutnya Upload di media Sosial"

Back To Top