2 Model Malaysia beraksi panas, Sofea Putih dan Ali Akhbar Yang Sangat Mengejutkan Rakyat Malaysia!!!

2 Model Malaysia beraksi panas, Sofea Putih dan Ali Akhbar Yang Sangat Mengejutkan Rakyat Malaysia!!!  | Gempar dunia blogger di Malaysia mengenai kisah model tempatan iaitu Sofea Putih dan Ali Akhbar apabila gambar mereka di ambil separuh bogel kini menjadi bualan hangat. Apa sudah jadi beb!!Sofea yang merupakan bekas pelajar SBP di Pahang & merupakan pelajar di UiTM Puncak Alam, Selangor ini dikatakan telah berkongsi gambar2 sesi foto separuh bogel dengan Ali Akhbar.

Dalam salah satu gambar tersebut memperlihatkan Sofea & Ali berpelukkan tanpa sebarang pakaian di dalam keadaan yang memberahikan.

Menurut sebuah blogger tempatan mendakwa bahawa Sofea Putih berani bergaya daring kerana dia bukanlah seorang wanita tulen. Namun perkara tersebut masih belum dapat dibuktikan.Gambar-gambar dipetik dari Zoomartis.net

- See more at: http://bloghiburanterkini.blogspot.com/2014/12/aksi-model-malaysia-sofea-putih-ali.html#sthash.9cFrswHN.dpuf
0 Komentar untuk "2 Model Malaysia beraksi panas, Sofea Putih dan Ali Akhbar Yang Sangat Mengejutkan Rakyat Malaysia!!! "

Back To Top